Search

Big Business all start Small

Big business starts Small

Waarom zou je investeren in branding, concept strategy of PR? Omdat je niet investeert in branding, concept strategy of pr, maar in merkbekendheid. De herkenbaarheid van jouw merk; love-factor; positieve associatie; de behoefte van jouw klant aan jouw product.
👇🏼
Ik zie het vaak gebeuren. Men start een merk, lanceert een website, plaatst wat foto’s op social media en wacht dan op klanten. Maar die klanten komen niet zomaar, helaas.

Dat is niet vanwege jouw merk, prijs, noch kwaliteit. Het is een kwestie van onwetendheid. Want als men jouw merk niet kent, überhaupt niet weet dat je bestaat, zullen ze ook nooit iets van je kopen.

Voordat men het idee heeft jouw merk te kennen, doorlopen zij een heel proces. Ga maar eens bij jezelf na: wanneer je een nieuw product op de televisie ziet, ren je ook niet meteen naar de winkel om het te kopen. Je kijkt de reclame, zapt hem weg. De week erna hoor je erover op de radio. Later zie je de reclame op YouTube. De week daarop hoor je er een collega over. En wanneer je weken later in de supermarkt loopt en dat nieuwe product ziet liggen.. Misschien koop je het dan.

Daarom is het belangrijk om consistent aan jouw merk te blijven werken. Door middel van een goed creatief concept, strategie en PR, passend bij jouw doel en ideale klant 🤩