Search

Consultancy en/of Presentaties

In 1 uur leren we je precies hoe je doet wat wij doen (en MEER)

Eén op één, in een groep, live in Amsterdam, of liever online. Hoe je jouw kennis tot je wilt nemen laten we aan jou. We krijgen vaak de vraag van (potentiële) klanten hoe we bepaalde dingen doen. Welke stappen we volgen. Welke materialen en programma’s we gebruiken. Wat de laatste trends zijn. Hoe we deze inzetten. Waarom. Hoe we dit vervolgens meten en daar successen mee behalen (keer op keer weer).

Kennis die je niet aan de grote klok hangt, zou je denken. Maar wij geloven in de kracht van delen. Want wat je deelt, komt ook weer terug. Dit is de wet van wederkerigheid (zoek maar eens op). En dus delen we onze kennis graag met jou. Zodat je leert wat en vooral HOE je kunt doen, wat wij doen. Op jouw eigen manier natuurlijk.

Er zijn diverse onderwerpen waar we je meer over kunnen vertellen én leren.
Maar ook voor een “brainstorm” kun je bij ons terecht. Een buitenstaander die een blik werpt op jouw plan de campagne? Check. Hoe je bepaalde diensten die wij aanbieden, zelf aan kunt bieden, aangepast aan jouw branche en doelstellingen? We got you. Wil je dat we meekijken naar jouw social mediastrategie? Consider it done. Samen nadenken over hoe je het meeste uit die ene influencer campagne kunt halen? Wij bedenken er samen met jou een die opvalt én de media haalt.

Je hebt keuze uit de volgende onderwerpen:

 1. Brainstorm over een vraagstuk binnen jouw bedrijf/branche?
 2. Social media algemeen
 3. Instagram
 4. Communicatie
 5. Influencer marketing
 6. Branding
 7. Storytelling
 8. Creative Concept Marketing
 9. Copywriting
 10. Persberichten
 11. In de media
 12. Content Creatie
 13. Canva
 14. NIEUW: MetaVerse (en wat kunnen wij daarin betekenen voor jouw bedrijf)
 15. NIEUW: NFT’s (en wat kunnen wij daarin betekenen voor jouw bedrijf)

 

PLAN VAN AANPAK

Consultancy

Stap I

Plan een afspraak in via ons contactformulier en geef aan: -Wat je precies wilt: een 1-op-1 brainstorm; een presentatie voor een groep max. 10, een workshop max. 10 mensen. -In welke vorm: online, of in Amsterdam in overleg op locatie -Welk onderwerp tot max. 3 onderwerpen per sessie -Op welke vragen je antwoord wil hebben -Wat je uit het consult hoopt te halen

SMM Goldapple Agency

Stap II

Wij plannen in samenspraak met jou een consult in.

Stap III

Aan de hand van jouw gekozen onderwerpen gaan wij aan de slag. Het kan zijn dat we je nog een kleine vragenlijst sturen voor aanvullende informatie.

Consultancy

Stap IV

Na de presentatie, workshop of consult weet jij precies wat en HOE je doet, wat wij doen. Naderhand nog een vraag? Stuur ons een appje of mail en we komen erop terug.