Search

Meet Charissa,
the owner

CEO C.J. Goldapple is makkelijk benaderbaar, professioneel bekwaam en:

Gediplomeerd Communicatie, Branding & Imago expert

φGecertificeerd in Social Media Marketing

φGecertificeerd als Webdesigner

φGenomineerd voor de VIVA 400 als ondernemer

φBekwaam in Indesign’, Lightroom fotobewerken, Canva professioneel, Powerpoint-presentaties.

φExpert in PR, Storytelling, Concept en Influencer-Marketing.

Goldapple
Goldapple Agency
Consultancy, workshops, presentaties

Na jarenlang zelf gewerkt te hebben áchter de schermen vond ik het tijd een eigen imperium op te bouwen.. Bij meerdere pr-bureaus heb ik praktijkervaring opgedaan. 

Goede en vooral snelle communicatie, persoonlijk contact en vriendelijkheid, zijn een aantal eigenschappen waarmee ik mij nu onderscheidt.

Als succesvol influencer mocht ik werken met grote merken als GUESS, Mercedes Benz, Skechers, Hunkemöller, LG, Coolblue, Zalando en L’Oréal.  Werkte vaak met PR-bureaus en agencies, waardoor ik veel ervaring heeft opgedaan en weet hoe influencer-marketing werkt.
Welke tone of voice influencers fijn vinden. Hoe ze benaderd willen worden. Waar influencers tegenaan lopen. Een grote pré, omdat veel PR-bureaus en agencies deze kennis niet hebben.

Ook heb ik in de media gewerkt, voor grote bladen zoals BeauMonde (zowel online als offline).

 

Goldapple Agency is opgestart door Charissa Goldapple, vanuit de mindset: “Vriendelijk maar krachtig”. Dat geldt voor de manier waarop zij omgaat met haar klanten, maar ook voor de klanten waarmee zij werkt. Goldapple Agency werkt met merken die cruelty free zijn en daarmee: vriendelijk naar dieren en het milieu. Een agency voor ieder merk dat gezien en gehoord wil worden.