Search

Meet Charissa,
the owner

CEO C.J. Goldapple is makkelijk benaderbaar, professioneel bekwaam en:

Gediplomeerd Communicatie, Branding & Imago expert

φGecertificeerd in Social Media Marketing

φGecertificeerd als Webdesigner

φGenomineerd voor de VIVA 400 als ondernemer

φBekwaam in Indesign’, Lightroom fotobewerken, Canva professioneel, Powerpoint-presentaties.

φExpert in PR, Storytelling, Concept en Influencer-Marketing.

Goldapple
0E5A0812
0E5A0834

Charissa heeft gevoel voor PR, is representatief, communicatief sterk, een netwerker met een goed allround netwerk en heeft de nodige management ervaring. Zij krijgt energie van het creatief bedenken van concepten en heeft hiervoor de juiste ‘voelsprieten’. Zij is in staat om wanneer nodig probleemoplossend te denken. En is voor iedereen makkelijk benaderbaar,

Na jarenlang zelf gewerkt te hebben áchter de schermen vond Charissa Goldapple het tijd haar eigen imperium op te bouwen.. Bij meerdere pr-bureaus heeft zij praktijkervaring opgedaan, waardoor zij ontzettend veel kennis heeft vergaard en weet wat haar krachten zijn. Zij merkte dat er organisatie- en communicatie- wise vaak nog wel het één en ander verbeterd kon worden. Goede en vooral snelle communicatie, persoonlijk contact en vriendelijkheid, zijn een aantal eigenschappen waarmee zij zich onderscheidt.

Als succesvol influencer heeft zij gewerkt met grote merken zoals o.a. GUESS, Mercedes Benz, Skechers, Hunkemöller, LG, Coolblue, Zalando en L’Oréal.  Werkte vaak met PR-bureaus en agencies, waardoor ze veel ervaring heeft opgedaan en weet hoe influencer-marketing werkt.
Welke tone of voice influencers fijn vinden. Hoe ze benaderd willen worden. Waar influencers tegenaan lopen. Een grote pré, omdat veel PR-bureaus en agencies deze kennis niet hebben.

Ook heeft Charissa in de media gewerkt, voor grote bladen zoals BeauMonde (zowel online als offline), waardoor ze waardevolle contacten heeft opgedaan en weet hoe zij jouw merk succesvol in de media zal kunnen plaatsen.

Goldapple Agency is opgestart door Charissa Goldapple, vanuit de mindset: “Vriendelijk maar krachtig”. Dat geldt voor de manier waarop zij omgaat met haar klanten, maar ook voor de klanten waarmee zij werkt. Goldapple Agency werkt met merken die cruelty free zijn en daarmee: vriendelijk naar dieren en het milieu. Een agency voor ieder merk dat gezien en gehoord wil worden.