Search

Organisatie van Events

Regelmatig organiseert “Goldapple-Agency”, events.

Een Event Organiseren:

Een event is een goede manier om in één keer een groep mensen, liefst influencers, te motiveren ambassadeurs van jouw merk en producten te worden. Tijdens een event kun je jouw product demonstreren en uitleg geven over de productie en samenstelling. Uiteraard is het van belang te bedenken hoeveel je wilt investeren in het houden van een event. Naar aanleiding van jouw budget kunnen we kijken naar de voor jouw gunstige mogelijkheden.

Wat komt er kijken bij het organiseren:

Allereerst over welk product hebben we het? Aan de hand van dit gegeven gaan we kijken welke influencers relevant zijn om jouw merk goed uit te kunnen dragen. Niet onbelangrijk; hoeveel wil je er uitnodigen? En wat is het doel van het event?

Dan volgt de locatie; deze moet aan uw wensen voldoen en makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer of per auto. Parkeergelegenheid is daarbij van belang.
Daarna is er nog de catering, wil je deze zelf verzorgen of wil je daar iemand voor inhuren? Wil je dat wij dat verzorgen? Mogelijkheden te over…

Dan versturen wij de uitnodigingen, wil je deze via e-mail versturen met een mooi template? Of per post? Drukwerk, of kant en klare invites?
Ook zou je kunnen denken aan het organiseren van een event in samenwerking met andere merken. Op deze manier kun je besparen op de kosten van locatie en catering.

Naar aanleiding van de uitnodigingen, moet er nog bij gehouden worden wie wel en wie niet zal komen. Of er zijn vragen van de genodigden die beantwoord moeten. Ook dit kunnen wij voor jou uit handen nemen. De merkbeleving van jouw product versterken door middel van een event? Laat ons dan jouw event organiseren en neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak.