Search

Storytelling

  • Storytelling

Zodat klanten jouw product of dienst kopen in plaats van die van je concurrent

“Ik doe al jaren mijn best, maar ik krijg maar geen merkbekendheid bij mijn doelgroep”

Wij creëren merkvoorkeur en zorgen voor een onderscheidende positie t.o.v. de concurrent. Je ziet andere bedrijven opbloeien, maar de meeste mensen weten nog steeds niet dat jouw merk/bedrijf bestaat. Terwijl je al jaren je best doet om zichtbaar te worden/zijn! Je merkt dat men jouw merk nog niet (genoeg) weet te vinden; men heeft geen idee waar je voor staat of wat je doet; het werkelijke imago sluit niet aan bij het gewenste imago; kortom: jouw merk kan wel wat uplifting gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bedenken het juiste verhaal dat jouw merk wil vertellen met een daarbij passende uitstraling qua look en feel. In aanvulling hiervan bedenken wij voor Social Media een campagne en kiezen daar de juiste content creators bij, zij vertellen jouw verhaal aan hun volgers… you wait and watch the magic happen.

De reden waarom wij graag werken met Social Media content creators, op Tiktok en Instagram, leggen wij je graag uit;
Wanneer je een reclame uitzendt op de televisie of een advertorial koopt in een blad, dan ben je aan het
zenden. Ja, het kan werken, maar je kunt jouw doelgroep veel gerichter bereiken door voor content creators te kiezen die zij kennen en vertrouwen, ja zelfs soms bewonderen. Wanneer hun “idool” over jouw merk vertelt, komt dit veel directer aan.

Welke influencers kies je als vertegenwoordiger van je merk? Waar let je op? Hoe zet je zoiets op? Hoe monitor je de resultaten? Wat zeg je, wat doe je, hoe zorg je dat de campagne slaagt, media-aandacht krijgt en… Klanten JOUW product of dienst kopen in plaats van die van je concurrent?

Dat zijn vragen waar wij een antwoord op hebben. Wij ontzorgen jouw zodat jij je tijd aan jezelf en je bedrijf kunt besteden.

.

Voorbeeld Storytelling

Telfort

“Wie had dat gedacht? Van een TV in elke ruimte, naar nauwelijks ruimte voor je TV!”

De reclames van Telfort zijn bekend bij veel Nederlanders en is dan ook een uitstekend voorbeeld van succesvol Storytelling.
In zijn zoektocht naar slimme deals heeft de geroyeerde miljonair Hans ontdekt dat je in huis overal tv kunt kijken. Dankzij het Alles-in-1 basispakket van Telfort. Zelfs op de wc.

Plan van aanpak

Consultancy, workshops, presentaties

Stap I

We plannen een Online gesprek in, waarbij je ons meer vertelt over jouw doelen en gewenste resultaten en natuurlijk jouw visie op hoe jij wil dat jouw merk gezien wordt door de doelgroep

Project management

Stap II

Wij gaan met jouw wensen aan de slag en sturen je eventueel aanvullend een korte vragenlijst. Nadat de ``Storytelling`` van jouw merk helder en naar wens is, kies je de gewenste campagne.

project management

Stap III

Nadat de richting van de campagne is gekozen waarin de Storytelling centraal staat, gaan we aan de slag met de briefing richting de influencers; contracten; eventueel uitsturen van producten; controleren van de content; contact met de influencers/managers en het analyseren van de resultaten.

Stap IV

Na afloop van een geslaagde campagne plannen we een meeting in, waarbij we de resultaten samen met jou bespreken en analyseren. Daarna kan er indien gewenst een nieuwe campagne worden ingepland, eventueel met een aangepaste strategie altijd met de ``Storytelling`` als uitgangspunt.

Mobile: 06-42474625