Search

PR & Storytelling

  • PR & storytelling

Zodat klanten jouw product of dienst kopen in plaats van die van je concurrent

Wij bedenken de strategie, campagne en kiezen de juiste content creators, zij vertellen jouw verhaal aan hun volgers… you wait and watch the magic happen.

Wanneer je een reclame uitzendt op de televisie of een advertorial koopt in een blad, dan ben je aan het zenden. Ja, het kan werken, maar je kunt jouw doelgroep veel gerichter bereiken door voor mensen te kiezen die zij kennen en vertrouwen. Wanneer hun “idool” over jouw merk vertelt, komt dit veel echter over.

Maar hoe en waar begin je? Welke influencers kies je als vertegenwoordiger van je merk? Waar let je op? Hoe zet je zoiets op? Hoe monitor je de resultaten? Wat zeg je, wat doe je, hoe zorg je dat de campagne slaagt, media-aandacht krijgt en… Klanten JOUW product of dienst kopen in plaats van die van je concurrent? Wij doen het voor je, of we leren het je in een consult.

.

Plan van aanpak

Consultancy, workshops, presentaties

Stap I

We plannen een onlinegesprek in, waarbij je ons meer vertelt over jouw doelen en gewenste resultaten; voorkeur influencers, startdatum en insteek van de campagne.

Project management

Stap II

Wij gaan met jouw feedback aan de slag met een influencer voorstel en sturen je eventueel aanvullend een korte vragenlijst. Daarna kies je de gewenste influencers en insteek van de campagne.

project management

Stap III

Nadat de influencers en richting van de campagne zijn gekozen, gaan we aan de slag met de briefing; contracten; eventueel uitsturen van producten; controleren van de content; contact met de influencers/managers en het analyseren van de resultaten.

Stap IV

Aan het einde van de campagne plannen we een meeting in, waarbij we de resultaten samen met jou bespreken en analyseren. Daarna kan er een nieuwe campagne worden ingepland, eventueel met een aangepaste strategie

Mobile: 06-42474625