Search

Presentaties en/of Workshops

pr

U heeft instagram aangemaakt en dan…hoe weet u nou hoe u dit in kunt zetten en hoe u een aantrekkelijke feed kunt creëren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor interessante presentaties. Wij komen graag voor u en uw team/klas, vertellen over dit social media fenomeen en het inzetten van influencers. Op een ontspannen manier hebben wij het over wat instagram is,  hoe en voor wat u het kan zetten. Social Media is hét gratis of gesponseerde platvorm waarmee u meer cliënten en/of samenwerkingen kan genereren. Middels presentaties of workshops en consultancy sessies kan ik het kennisniveau rondom social media en influencer marketing verhogen.

presentatie en workshops

Ervaring

Als ervaren instagram gebruiker weet ik hoe dit werkt. Onder de naam Lady Goldapple heb ik in 3 jaar tijd een leuk aantal volgers gekregen en deze dagelijks weten te boeien.
Door deze ervaring met de social media wereld ben ik dan ook kundig op dit gebied. Altijd up-to-date van de laatste features, trends en ontwikkelingen. Bovendien heb ik door vallen en opstaan geleerd wat er wel of juist niet werkt op social media. Ik kan bedrijven dus zeker ook helpen om hun eigen social media kanalen te optimaliseren

Events,

Presentaties door Goldapple-PR kunnen gehouden worden voor een groep vanaf. 5  personen. Neem contact met ons op dan maken we een afspraak en plannen met u een geschikte datum. Voor het plannen van een afspraak en voor tussentijds overleg hebben we contact via telefoon, e-mail, Skype, WhatsApp of een andere digitale communicatie, helemaal afhankelijk van U voorkeur.

Publiekelijk spreken
30-60 min

Heeft u een event binnenkort. Dan is Goldapple-Agency ook daarvoor in te huren. Marketingdagen, inspirerende sessies, interviews en meer. Neem u daarvoor gerust contact met ons op en we bespreken de details.

Privé sessie

Heeft u geen tijd of interesse in een volledige presentatie of workshop? Dan komen wij graag bij u langs op een geschikte locatie en tijd zodat u ons alle vragen kunt stellen die u maar wilt.

De Workshops

U kunt kiezen uit de volgende onderwerpen, daarbij geef ik u het advies deze in een serie in te plannen, zodat een volledig beeld ontstaat.

  • Instagram de basis
  • Hoe denkt een influencer, leer hun kant van het geheel
  • Hoe creeer je content op zijn best
  • Oei ik Groei op Instagram, do’s and don’ts
  • Influencers inzetten voor uw merk / bedrijf

Elk van deze workshops duurt 60 minuten.

Uiteraard kunnen wij in overleg een aangepaste presentatie of workshop verzorgen geheel afgestemd op u wensen.