Search

Retraites Love Energy Apulia Italië

STOP! Even rust. Geen snelle afspraken, maaltijden, of vrijpartijen met je partner meer. In plaats daarvan is het tijd om weer helemaal tot jezelf te komen en optimaal te genieten van de kleine dingen.
Love Energy helpt je 5 dagen lang verbinding te maken met jouw vijf zintuigen. “Ons geluk is fundamenteel, als we echt gelukkig zijn, wordt ons immuunsysteem versterkt, biedt het leven ons mogelijkheden en gaat de wereld voor ons open.” Aldus de founder Giuliana. Ga deze zomer nog op retraite in Apulia Italië en kom herboren terug, met een nieuwe kijk op jouw leven!

De Zuid-Italiaanse Giuliana Survano (master in rechten, diploma in psychologische wetenschappen en Reiki Master) is de oprichtster van Love Energy. Haar fundamentele overtuiging is “mens Sana in corpore Sano”, een gezonde geest in een gezond lichaam.
Haar werk creëert een synergie tussen traditionele psychologische technieken, motiverende praktijken en oude oosterse rituelen. Met haar sessies hoopt zij mensen te inspireren op een andere manier naar het leven te kijken. Zo biedt Giuliana vanaf dit jaar ook retreats in Apulia Italië en geeft zij in het Karunika Centrum Amsterdam diverse behandelingen, zoals: Reiki, Sound Healing, Ancestral Journey en Chakra Balancing.
Deze zomer staat in het teken van de vier elementen.
Giuliana zal vrouwen door middel van retraites helpen opladen en hun vrouwelijke intuïtie te ontwaken. Tijdens de retraites zal 5 dagen lang de focus liggen op een ander element: lucht, water, vuur en aarde, met als rode draad het hoofdelement van de gekozen retraite.
Love Energy biedt een Sea retreat in Apulia, gekoppeld aan het element water en een Nature retreat in Apulia, gekoppeld aan het element aarde. Als koppel of gezin kun je ook je hart ophalen, want Survano organiseert naast retraites voor vrouwen, gepersonaliseerde retraites voor koppels, gezinnen, of grotere groepen.

Een unieke ervaring
“Ik begon met retraites omdat ik de schoonheid wilde delen van de plek waar ik vandaan kom. Een pad bieden dat ontspant, je terugbrengt naar jezelf en leert te genieten van de kleine dingen die het leven te bieden heeft. Zoals eten op een manier die de vijf zintuigen activeert, reikibehandelingen, meditaties, biologische producten en meer. Na deze intense en stressvolle periode van covid19 heb ik een veilige reis gecreëerd waar mensen kunnen
loslaten en weer grip krijgen op hun leven. De retraites zijn stuk voor stuk een unieke ervaring, niet alleen qua locatie maar ook qua werkwijze.”

Waar we het leven vaak snel proberen te leven en zonder aandacht eten voor de televisie, leer je tijdens deze retraites weer optimaal te genieten. Gedurende 5 dagen leert men op een andere manier waarnemen, proeven, voelen en luisteren. Zintuigen op scherp, een prachtige omgeving, biologische producten, workshops, meditaties, de betoverende sfeer van Apulia en de mediterrane geuren. Een ervaring die proeft als geluk en smaakt naar meer.