Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes

SASS!

Waarom zou je je tijd besteden aan het maken van boeiende inhoud en het plannen van strategische berichten? Laten we gewoon willekeurige updates plaatsen en hopen dat er iets van blijft hangen.

En laten we ons niet bekommeren om wat mensen online over ons merk zeggen. Het is niet alsof online reputatie van invloed is op het vertrouwen en de perceptie van potentiële klanten... Relaties opbouwen met onze volgers? Laten we ze gewoon bombarderen met spam-achtige berichten en hopen dat ze erdoorheen prikken... 

You get it when you get it. Het is dus een prio, maar heb je de tijd...
Geef een gil als ik je kan helpen. 

Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes - Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes - Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes - Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes - Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes - Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes - Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes - Strategisch Accountbeheer voor Sociaal Succes

zij gingen jou voor:

 • Win tijd, maak geld
 • Social strategie volledig afgestemd op jouw brandbook, merkverhaal en visie
 • Volledige ontzorging
 • Maandelijkse contentkalender, op maat gemaakt, door jou gecheckt
* Voor grote bedrijven met grotere budgetten en uitgebreide eisen, bieden we op maat gemaakte oplossingen aan.

Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerd voorstel.

Up Your Social Media Game with SASS!

 • Social Media Management voor 1 kanaal: 1250 per maand (startend vanaf-prijs)*
 • Extra social media kanaal:
  500 per maand
 • Marketing (advertenties):
  750 per maand
 • Aanvullende opties:
  Prijs in overleg te bepalen.

investering:

Psssst!

nOTE

"We hebben Charissa ingeschakeld om de teksten voor onze website te schrijven, van de 'over ons' pagina tot de productbeschrijvingen,
en we waren meer dan enthousiast over het resultaat. We waren zo blij met haar werk dat we haar ook vroegen om de leiding te nemen over ons Instagram-account, waarbij ze boeiende captions bedacht voor onze berichten. Samenwerken met Charissa is een feest geweest- ze barst van de creativiteit en energie, en dat zie je terug in haar schrijven."

BARRY KROES

GISSER JEWELS

"Het inhuren van Goldapple Agency heeft geleid tot indrukwekkende groei voor onze online winkel. Voordat we gingen samenwerken, hadden we moeite om een consistente aanwezigheid op Instagram en Facebook te behouden en ontbrak het ons aan een samenhangend merkverhaal en visuele identiteit. Echter, met de expertise van Charissa hebben we nu een prachtige feed die echt resoneert met onze doelgroep."

Floris hendrickx

VILIX THE LABEL

Als adjunct-redacteur van BeauMonde raad ik Charissa Goldapple ten zeerste aan.
Ik heb haar ervaren als enthousiast, intelligent, punctueel, creatief, representatief en professioneel.
Charissa houdt zich aan alle deadlines, is een goede schrijver, charmant, sociaal en stressbestendig. Bovendien kan ze goed opschieten met collega's van alle leeftijden en achtergronden.

Sandra - deputy editor

BEAU MONDE

"Voordat ik met Charissa samenwerkte, waren mijn berichten niet aantrekkelijk en kwamen ze niet overeen met mijn merkidentiteit. Ze zagen er gewoon niet professioneel uit, dus ik wist dat ik iets moest veranderen. Charissa heeft het imago van mijn bedrijf volledig getransformeerd. Als je een professioneel imago wilt uitstralen en meer mensen naar je profiel wilt trekken (wat uiteindelijk zal leiden tot meer klanten), kan ik haar diensten van harte aanbevelen."

Alexandra - AYBA

AYBA - BEAUTY SALON

"We hebben meerdere keren samengewerkt met Goldapple Agency voor productlanceringen en hebben altijd succes gezien. We zijn zelfs in verschillende grote tijdschriften verschenen, waar we ontzettend blij mee zijn! Bedankt, Charissa, voor het helpen bereiken van onze doelen!"

TESSA DE KOK

INSTAX FUJIFILM

"Charissa is een communicatiesuperster in alle opzichten: ze is zowel strategisch als uitvoerend zeer sterk, creatief, oplossingsgericht en gedreven om een project succesvol af te ronden. Ze is duidelijk in haar aanpak en geeft prettige en constructieve feedback. Daarnaast is ze altijd positief en heeft ze een heerlijk gevoel voor humor; het is een feest om met haar samen te werken!"

Jacqueline buijs

HAPPYLIFE PR

"We namen contact op voor hulp bij de lancering van een influencer-campagne voor een klein tot middelgroot bereik, en zijn blij met onze keuze! Vanaf het moment dat we Charissa ontmoetten, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Ze is niet alleen vriendelijk en intelligent, maar ook een geweldige samenwerkingspartner die fantastische ideeën bedenkt en waardevolle begeleiding biedt. Samen hebben we een succesvolle campagne uitgevoerd die veel content heeft gegenereerd voor Embreze."

Musti Aslan

EMBREZE

"Ik kreeg zoveel inspiratie van onze consultatiesessie. Ze stelde alle juiste vragen en daagde me echt uit om dieper na te denken en het potentieel van mijn aanpak te overwegen. Ze is zeer professioneel, duidelijk en betrouwbaar, en het is een genoegen om met haar samen te werken. Als je serieus bent over de groei van je bedrijf , of naam wilt maken in jouw branche, zou ik zeker aanraden om met Goldapple Agency te werken. Geloof me, het is de moeite waard!"

MILOU ROODENBURG

LOUFLOWER

"We zijn via via bij Charissa terechtgekomen en ze is van onschatbare waarde voor ons geweest. Ze heeft ons geholpen bij het herpositioneren van ons merk, het opbouwen van een sterke en betrokken doelgroep, het organiseren van succesvolle inzamelingsacties, het creëren van een aantrekkelijke en authentieke sociale media-identiteit en het vertellen van boeiende verhalen. Kortom, ze heeft ons geholpen om op social media en daarbuiten nog grotere successen te behalen. We raden haar diensten ten zeerste aan."

Peter

DIERENZORG EEMLAND

let's keep in touch

Stay  Inspired

Stay inspired

@goldapple.agency

Volg ons op instagram:

freebie (binnenkort)

SASS
SASS
SASS
sass

social media management

Opvallende website

WEBDESIGN

Creative copy 
nodig

Copywriting

home


Wie zijn wij

contact