Search

Creative Concept

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT | Herkenbare presence

“Ik krijg mijn huisstijl maar niet kloppend en ik wil van die tijdrovende Social Media planning af”

Met jarenlange ervaring als influencer, weet eigenaresse Charissa Goldapple what it takes om online een sterk merk neer te zetten. Daarom onderhouden wij ook diverse Social Media kanalen van onze klanten. Het is goed om overal een herkenbaar imago op te bouwen. Kenmerkende stijl in tekst, kleuren en uiterlijk, zodat klanten u meteen herkennen. Wij kunnen uw branding en Social Media Presence als een geheel voor u ontwerpen en implementeren.

Er wordt vooraf een huisstijl gekozen of naar wens gemaakt. Dit kan eventueel ook in de vorm van een Brandbook. Met die basis creëren wij content, schrijven teksten en reageren op vragen en berichten van potentiële klanten. Onze focus is de organische groei van kanalen. Daarnaast hebben wij ervaring met ‘Social Advertising’ op Facebook & Instagram, die wij indien gewenst op kunnen zetten.
Meer over Social Media Management

BRANDING | Jouw ideale klant verleiden / Een sterk merk

Mijn site en Social Media hebben niet dezelfde huisstijl. Hoe krijg ik hier eenheid in en creëer ik een goed merkverhaal?

Wij creëren een sterk merk in samenspraak met jou. Een identiteit die precies aansluit bij datgene wat jij uit wil stralen en dat ervoor zorgt dat jouw ideale klant zich meteen aangesproken voelt.
Branding is kort gezegd het omzetten van de waarden van jouw bedrijf in een visuele (en niet-visuele) identiteit, die jouw merk tot in de puntjes vertegenwoordigt. Denk hierbij aan: een merkverhaal, brandbook, corporate identity/huisstijl, webdesign, teksten en campagnes waarmee jij je onderscheidt.

influencer marketing

INFLUENCER MARKETING | Merkbekendheid

“Ik wil dat als ik reclame maak, dat dan ook terecht komt bij mijn doelgroep”

Influencers zijn niet meer weg te denken in de marketingstrategie van bedrijven. Waarom interessant? Omdat je met de juiste influencer gericht “reclame” kunt maken voor jouw product, bij de gewenste doelgroep. Zo weet je precies welke doelgroep jouw product te zien zal krijgen, anders dan bijvoorbeeld bij een commercial op tv.
Wij zetten langdurige samenwerkingen, ambassadeurschap en korte samenwerkingen op, waarbij we jou maandelijks van de resultaten voorzien.
Meer over influencermarketing

CREATIVE CONCEPT MARKETING

“Ik wil mijn product op een unieke authentieke manier zichtbaarheid geven, maar hoe doe je dat?”

Geen idee hoe je jouw product op een creatieve manier in de markt moet zetten? Onze passie is het bedenken van campagnes die uniek; authentiek; en resultaatgericht zijn. We houden ervan om creatief bezig te zijn en marketingmateriaal te leveren die goed ontvangen en bekeken wordt.
Wij leveren jouw concepten aan, waaruit een keuze kan worden gemaakt die vervolgens door ons wordt uitgevoerd. Bij ons is het onderdeel marketing een samenspel met het creatieve concept en de strategie.

slakkenhuisje
events

EVENTS | Merkbeleving versterken

“Ik wil mijn merk onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep”

Wij verzorgen evenementen, om jouw merk onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep: afhankelijk van jouw communicatiedoelstelling. Waar je bij een mailing of campagne beperkte mogelijkheden hebt, kun je bij een evenement zorgen voor een 360 graden merkbeleving. Anders dan bij een productmailing of creative campaign, zet je de look and feel van een merk neer bij een event. Op deze manier maakt jouw gewenste doelgroep de juiste connectie met jouw merk. Daarnaast is het dé ultieme manier om met jouw doelgroep in gesprek te gaan. Als laatste zorgt een evenement voor directe (online) publiciteit, wat zorgt voor overvloed aan bruikbare content. Meer informatie. 
*Vanwege Corona organiseren wij evenementen volgens de richtlijnen van het RIVM.”

PR | Jouw merk bekend bij jouw gewenste doelgroep

“Ik doe al jaren mijn best, maar ik krijg maar geen merkbekendheid bij mijn doelgroep”

Wij creëren merkvoorkeur en zorgen voor een onderscheidende positie t.o.v. de concurrent. Je ziet andere bedrijven opbloeien, maar de meeste mensen weten nog steeds niet dat jouw merk/bedrijf bestaat. Terwijl je al jaren je best doet om zichtbaar te worden/zijn! Je merkt dat men jouw merk nog niet (genoeg) weet te vinden; men heeft geen idee waar je voor staat of wat je doet; het werkelijke imago sluit niet aan bij het gewenste imago; kortom: jouw merk kan wel wat uplifting gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

PR en het marketingdeel vullen elkaar aan en versterken elkaar.
Public relations(PR), oftewel ‘publieke relaties’ is het verbeteren van begrip en intenties tussen een merk of organisatie en haar doelgroep(en).

Goldapple Agency vertaalt jouw (marketing) plannen naar creatieve campagnes met een verhaal. Positieve PR voor jouw merk, richting handmatig gekozen media uit het Goldapple Agency netwerk, voor het gewenste resultaat.

PR
Productmailing

PRODUCT MAILING | Merkbekendheid bij de pers creëren

“Ik kan maar geen contact maken met de juiste redacties, redacteuren, freelancers en influencers”

Je hebt het vast weleens geprobeerd: je stuurde jouw product op de gok naar wat influencers en pers, maar het resultaat was teleurstellend. Om deze teleurstelling en verspilling te voorkomen, kiest Goldapple Agency voor een strategisch pakket plan. Wij selecteren geschikte freelancers, influencers, redacties, redacteuren, vanuit het Goldapple Agency netwerk, zodat jouw merk bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt.
Disclaimer: dit geeft nog geen garantie op plaatsing!
Wil je gegarandeerd een plaatsing, dan kunnen wij een goede prijs bedingen bij de geselecteerde media. U betaalt ons dan alleen voor de product mailing en het advertorial/persbericht en aanvullend de advertorial kosten. (Advertorial: Een samentrekking van advertisement en editorial. Het is een speciaal soort advertentie die de opzet heeft van een redactioneel artikel.)