fbpx

Search

PR | Jouw merk bekend bij jouw gewenste doelgroep

Wij creëren merkvoorkeur en zorgen voor een onderscheidende positie t.o.v. de concurrent. Je ziet andere bedrijven opbloeien, maar de meeste mensen weten nog steeds niet dat jouw merk/bedrijf bestaat. Terwijl je al jaren je best doet om zichtbaar te worden/zijn! Je merkt dat men jouw merk nog niet (genoeg) weet te vinden; men heeft geen idee waar je voor staat of wat je doet; het werkelijke imago sluit niet aan bij het gewenste imago; kortom: jouw merk kan wel wat uplifting gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Goldapple Agency vertaalt jouw (marketing) plannen naar creatieve campagnes met een verhaal. Positieve PR voor jouw merk, richting handmatig gekozen media voor het gewenste resultaat.

PR
Productmailing

PRODUCT MAILING | Merkbekendheid bij de pers creëren

Je hebt het vast weleens geprobeerd: je stuurde jouw product op de gok naar wat influencers en pers, maar het resultaat was teleurstellend. Om deze teleurstelling en verspilling te voorkomen, kiest Goldapple Agency voor een strategisch pakket plan. Wij selecteren geschikte redacties, redacteuren, freelancers en influencers,
zodat jouw merk bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. 

INFLUENCER MARKETING | Merkbekendheid

Influencers zijn niet meer weg te denken in de marketingstrategie van bedrijven. Waarom interessant? Omdat je met de juiste influencer gericht “reclame” kunt maken voor jouw product, bij de gewenste doelgroep. Zo weet je (bijna) precies wie jouw product te zien zal krijgen, anders bij bijvoorbeeld een commercial op tv.
Wij zetten langdurige samenwerkingen, ambassadeurschap en korte samenwerkingen op, waarbij we jou maandelijks van de resultaten voorzien.
Meer over influencermarketing

Influencer Marketing
Creative Concept

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT | Herkenbare social media presence

Met 5+ jaar ervaring als influencer, weet eigenaresse Charissa Goldapple what it takes om online een sterk merk neer te zetten. Daarom onderhouden wij ook diverse social media kanalen van onze klanten. Het is goed om overal een herkenbaar imago op te bouwen. Kenmerkende stijl in tekst, kleuren en uiterlijk, zodat klanten u meteen herkennen. Wij kunnen uw branding en Social Media Presence als een geheel voor u ontwerpen en implementeren.

Er wordt vooraf een huisstijl gekozen (of gemaakt) en met die basis creëren wij content, schrijven de teksten en reageren op vragen en berichten van potentiële klanten. Onze focus is de organische groei van kanalen. Daarnaast hebben wij ervaring met social advertising op Facebook & Instagram, die wij indien gewenst, voor je op kunnen zetten.
Meer over Social Media Management

CREATIVE CONCEPT MARKETING

Geen idee hoe je jouw product op een creatieve manier in de markt moet zetten?Onze passie is het bedenken van campagnes die uniek; authentiek; en resultaatgericht zijn. Wij leveren drie concepten aan, waaruit een keuze kan worden gemaakt die door ons wordt uitgevoerd.

Social Media management
events

EVENTS | Merkbeleving versterken

Wij verzorgen evenementen, om jouw merk onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep: afhankelijk van jouw communicatiedoelstelling. Waar je bij een mailing of campagne beperkte mogelijkheden hebt, kun je bij een evenement zorgen voor een 360 graden merkbeleving. Anders dan bij een productmailing of creative campaign, zet je de look and feel van een merk neer bij een event. Op deze manier maakt jouw gewenste doelgroep de juiste connectie met jouw merk. Daarnaast is het dé ultieme manier om met jouw doelgroep in gesprek te gaan. Als laatste zorgt een evenement voor directe (online) publiciteit, wat zorgt voor overvloed aan bruikbare content. Meer informatie. 
*Vanwege corona organiseren wij tijdelijk geen evenementen.