Effectieve E-Mail Marketing Strategieën 

|

Hogere Click Rate

Boost Conversies

Meer Engagement

Versterk Relaties

dit wil ik ook

Een gesprek met onze klanten gaat vaak zo: "Ze zeggen dat je moet verkopen, toch? Ik bedoel, uiteindelijk heeft iedereen één doel en dat is meer omzet. Maar ik geneerde me eigenlijk voor mijn eigen mails. Zou ze zelf ook niet openen. Ik heb mijn team het uiteindelijk wel uit laten sturen...

Maar, toen ik jouw mail zag dacht ik: JA! Dat is nou wat ik bedoel. Een mail die je uitleest zonder irritatie. Die zo persoonlijk is en speciaal voor mij geschreven lijkt."

"ieDEREEN HEEFT ÉÉN DOEL"

Deze Dienst is Perfect voor Jou Als...

Je een hoger openingspercentage wilt - Worstel je met e-mails die in de spambox of prullenbak verdwijnen? Onze strategieën zijn gericht op het verhogen van jouw openingspercentages, waardoor je e-mails gelezen worden en jouw boodschap aankomt.

Je ongelukkig wordt van jouw CTR - Als jouw CTA's niet sterk genoeg zijn, missen je klanten belangrijke informatie of acties. Wij zorgen dat jouw links opvallen én aangeklikt worden, waardoor de click through rate wordt verhoogd.

Je jouw mails zelf nooit zou aanklikken - Sales'y, saai...? Wij brengen professionaliteit en flair in je mailcommunicatie, zodat je trots kunt zijn op elk verzonden bericht.

Jouw mails persoonlijkheid missen - Missen jouw e-mails een persoonlijke touch? Wij creëren op maat gemaakte e-mailcampagnes die echt resoneren met jouw publiek.


Wellicht heb je al een team met copywriters en denk je: laat maar. Haal je momenteel de doelen die je wilt behalen? Zijn de clickrates hoe ze zouden moeten zijn? Krijg je positieve reacties? Worden je mails überhaupt (veel) geopend? En verkoop je daadwerkelijk je product- of dienst?

Is het antwoord op één van deze vragen "nee"?


Dan wordt het misschien tijd om actie te ondernemen... En dat begint hier. 

Waarom het minimale accepteren als je er het maximale uit kunt halen?

dit heb ik nodig

Elite Engagement

Conversatie maker

E-Mail Essentials

+ 6 of meer e-mails per maand

+ Toegang tot jouw persoonlijke client ClickUp Dashboard

+ Inplannen en uitsturen E-Mails

+ Optimaliseren Funnel(s)+ 4 e-mails per maand

+ Toegang tot jouw persoonlijke client ClickUp Dashboard

+ Inplannen en uitsturen E-Mails

+ 2 e-mails per maand

+ Toegang tot jouw persoonlijke client ClickUp Dashboard

Welk Pakket Past Bij Mij?

Dit wil ik

dit past bij mij

- JOUW VISIE VERTAALD NAAR COPYWRITING, SOCIAL MEDIA MANAGEMENT EN WEBDESIGN GOLDAPPLE AGENCY AMSTERDAM - JOUW VISIE VERTAALD NAAR COPYWRITING, SOCIAL MEDIA MANAGEMENT EN WEBDESIGN GOLDAPPLE AGENCY AMSTERDAM  - JOUW VISIE VERTAALD NAAR COPYWRITING, SOCIAL MEDIA MANAGEMENT EN WEBDESIGN GOLDAPPLE AGENCY AMSTERDAM 

Stel jouw vraag

Stel een vraag:

"We hebben Goldapple Agency ingeschakeld om de teksten voor onze website te schrijven, van de 'over ons' pagina tot de product-omschrijvingen, en we waren meer dan enthousiast over het resultaat. We waren zo blij met haar werk dat we haar ook vroegen om de leiding te nemen over ons Instagram-account, waarbij ze boeiende captions bedacht voor onze berichten. Samenwerken met GA is een feest geweest- ze barst van de creativiteit en energie, en dat zie je terug in haar schrijven."

BARRY KROES

GISSER JEWELS

Charissa werd onderdeel van ons team als Social Media Manager voor een van onze grootste klanten. Ze nam de planning van de content voor haar rekening, creëerde de benodigde assets, beheerde de betaalde social campagnes en bood ondersteuning op andere vlakken van het account. Charissa's werkhouding was voorbeeldig, en ze stond altijd vooraan om hulp en ondersteuning te bieden. Haar positiviteit, betrouwbaarheid en toewijding maken het een waar genoegen om haar in ons team te hebben. Ik hoop dat we in de toekomst opnieuw samen kunnen werken!

Paula Ferrai

We Are Brain / Praxis

"Het inhuren van Goldapple Agency heeft geleid tot indrukwekkende groei voor onze online winkel. Voordat we gingen samenwerken, hadden we moeite om een consistente aanwezigheid op Instagram en Facebook te behouden en ontbrak het ons aan een samenhangend merkverhaal en visuele identiteit. Echter, met de expertise van Charissa hebben we nu een prachtige feed die echt resoneert met onze doelgroep."

Floris hendrickx

VILIX THE LABEL

Als adjunct-redacteur van BeauMonde raad ik Charissa Goldapple ten zeerste aan.
Ik heb haar ervaren als enthousiast, intelligent, punctueel, creatief, representatief en professioneel.
Charissa houdt zich aan alle deadlines, is een goede schrijver, charmant, sociaal en stressbestendig. Bovendien kan ze goed opschieten met collega's van alle leeftijden en achtergronden.

Sandra - deputy editor

BEAU MONDE

"We hebben meerdere keren samengewerkt met Goldapple Agency voor productlanceringen en hebben altijd succes gezien. We zijn zelfs in verschillende grote tijdschriften verschenen, waar we ontzettend blij mee zijn! Bedankt, Charissa, voor het helpen bereiken van onze doelen!"

TESSA DE KOK

INSTAX FUJIFILM

"Voordat ik met Goldapple Agency samenwerkte, waren mijn berichten niet aantrekkelijk en kwamen ze niet overeen met mijn merkidentiteit. Ze zagen er gewoon niet professioneel uit, dus ik wist dat ik iets moest veranderen. GA heeft het imago van mijn bedrijf volledig getransformeerd. Als je een professioneel imago wilt uitstralen en meer mensen naar je profiel wilt trekken (wat uiteindelijk zal leiden tot meer klanten), kan ik haar diensten van harte aanbevelen."

Alexandra - AYBA

AYBA - BEAUTY SALON

"Charissa is een communicatiesuperster in alle opzichten: ze is zowel strategisch als uitvoerend zeer sterk, creatief, oplossingsgericht en gedreven om een project succesvol af te ronden. Ze is duidelijk in haar aanpak en geeft prettige en constructieve feedback. Daarnaast is ze altijd positief en heeft ze een heerlijk gevoel voor humor; het is een feest om met haar samen te werken!"

Jacqueline buijs

HAPPYLIFE PR

"We namen contact op voor hulp bij de lancering van een influencer-campagne voor een klein tot middelgroot bereik, en zijn blij met onze keuze! Vanaf het moment dat we Charissa ontmoetten, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Ze is niet alleen vriendelijk en intelligent, maar ook een geweldige samenwerkingspartner die fantastische ideeën bedenkt en waardevolle begeleiding biedt. Samen hebben we een succesvolle campagne uitgevoerd."

Musti Aslan

EMBREZE

"Ik kreeg zoveel inspiratie van onze consultatiesessie. Ze stelde alle juiste vragen en daagde me echt uit om dieper na te denken en het potentieel van mijn aanpak te overwegen. Ze is zeer professioneel, duidelijk en betrouwbaar, en het is een genoegen om met haar samen te werken. Als je serieus bent over de groei van je bedrijf , of naam wilt maken in jouw branche, zou ik zeker aanraden om met Goldapple Agency te werken. Geloof me, het is de moeite waard!"

MILOU ROODENBURG

LOUFLOWER

Peter - manager bedrijfsvoering

"We zijn via via bij GA terechtgekomen en ze zijn van onschatbare waarde voor ons geweest.
Ze hebben ons geholpen bij het herpositioneren van ons merk, het opbouwen van een sterke en betrokken doelgroep, het organiseren van succesvolle inzamelingsacties, het creëren van een aantrekkelijke en authentieke sociale media-identiteit en het vertellen van boeiende verhalen. Kortom, zij hebben ons geholpen om op social media en daarbuiten nog grotere successen te behalen. We raden hun diensten ten zeerste aan."

DIERENZORG EEMLAND

Zij gingen jou voor:

let's keep in touch

Stay  Inspired

Stay inspired

@goldapple.agency

Volg ons op instagram:

Creative copywriter nodig

opvallende website

Social media mgmt

E-mail marketing

1077 NC, Amsterdam

Goldapple Agency

+31 6 42474625

info@goldappleagency.com

KvK nummer: 68648022

BTW nummer: NL002353169B47