Een website zonder: aantrekkelijk design, persoonlijkheid, SASS, gebruikerservaring, responsive design, branding, hoge resolutie afbeeldingen en een trage laadtijd.... is als een auto met willekeurige onderdelen, in de hoop dat hij 'wel zal rijden'. Voldoet jouw website aan al die punten? Top, dan heb je mij niet nodig (wellicht alleen voor een opfrisbeurt). Maar, als je dit herkent, dan weet je wat je te doen staat. En die keuze... die is aan jou.

P.S. Nee je hoeft geen maanden te wachten en ja, we doen er alles aan om jouw website zo snel mogelijk opnieuw te lanceren. Hoe? Dankzij jarenlange ervaring en een paar chai lattes (oké, misschien wat meer dan een paar...)

Klik op de button en laat mij je website transformeren.

Become a ceo,000 - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000  - BECOME A CEO,000 

Het design proces

investering vanaf 2497

Een creative copywriter met een vlijmscherpe pen en creatieve geest. Samen creëren we een sterk merkverhaal dat jouw merk tot in de kleinste details weerspiegelt. Elk woord dat we kiezen, elke kop, punt en komma. Alles met één doel in gedachten: jouw doel.

We spreken in de taal van jouw doelgroep, raken hun harten en trekken hun aandacht. Wij zijn de vertalers van jouw visie. 

We graven dieper, we ontdekken het onverwachte, en we brengen het tot leven. Want jouw merk verdient de spotlights. Durf te dromen. Durf te spreken. En laat ons de stem zijn die jouw merk doet opvallen.

Jij blij > wij blij

Hoe sneller jij ons jouw branding, foto's, tekst en alles daartussenin kunt bezorgen, hoe sneller wij kunnen beginnen met het ontwerpen van jouw creatieve website. Heb je nog niet alles klaar voor je website? No problemo. Laat ons weten waar je hulp bij nodig hebt en we zullen je assisteren en je in contact brengen met de juiste bronnen, zodat we binnen no time aan jouw website kunnen werken.

Jij snel > wij snel

Wij werken met een doordachte designstrategie en bieden we tussentijdse feedback momenten via jouw persoonlijk ontworpen dashboard. Onze voornaamste ontwerp-platforms zijn Showit (deze website is ook met Showit gemaakt) en Wordpress. Voor specifieke verzoeken kun je altijd contact met ons opnemen, zodat we je kunnen helpen met de juiste oplossing. Ben je klaar voor jouw nieuwe creatieve website die helemaal jij is?

showit > to me

kLAAR VOOR JE NIEUWE SITE DIE EEN BLIJVENDE HERINNERING ACHTERLAAT?

investering vanaf 2497

"We hebben Charissa ingeschakeld om de teksten voor onze website te schrijven, van de 'over ons' pagina tot de productbeschrijvingen,
en we waren meer dan enthousiast over het resultaat. We waren zo blij met haar werk dat we haar ook vroegen om de leiding te nemen over ons Instagram-account, waarbij ze boeiende captions bedacht voor onze berichten. Samenwerken met Charissa is een feest geweest- ze barst van de creativiteit en energie, en dat zie je terug in haar schrijven."

BARRY KROES

GISSER JEWELS

"Het inhuren van Goldapple Agency heeft geleid tot indrukwekkende groei voor onze online winkel. Voordat we gingen samenwerken, hadden we moeite om een consistente aanwezigheid op Instagram en Facebook te behouden en ontbrak het ons aan een samenhangend merkverhaal en visuele identiteit. Echter, met de expertise van Charissa hebben we nu een prachtige feed die echt resoneert met onze doelgroep."

Floris hendrickx

VILIX THE LABEL

Als adjunct-redacteur van BeauMonde raad ik Charissa Goldapple ten zeerste aan.
Ik heb haar ervaren als enthousiast, intelligent, punctueel, creatief, representatief en professioneel.
Charissa houdt zich aan alle deadlines, is een goede schrijver, charmant, sociaal en stressbestendig. Bovendien kan ze goed opschieten met collega's van alle leeftijden en achtergronden.

Sandra - deputy editor

BEAU MONDE

"Voordat ik met Charissa samenwerkte, waren mijn berichten niet aantrekkelijk en kwamen ze niet overeen met mijn merkidentiteit. Ze zagen er gewoon niet professioneel uit, dus ik wist dat ik iets moest veranderen. Charissa heeft het imago van mijn bedrijf volledig getransformeerd. Als je een professioneel imago wilt uitstralen en meer mensen naar je profiel wilt trekken (wat uiteindelijk zal leiden tot meer klanten), kan ik haar diensten van harte aanbevelen."

Alexandra - AYBA

AYBA - BEAUTY SALON

"We hebben meerdere keren samengewerkt met Goldapple Agency voor productlanceringen en hebben altijd succes gezien. We zijn zelfs in verschillende grote tijdschriften verschenen, waar we ontzettend blij mee zijn! Bedankt, Charissa, voor het helpen bereiken van onze doelen!"

TESSA DE KOK

INSTAX FUJIFILM

"Charissa is een communicatiesuperster in alle opzichten: ze is zowel strategisch als uitvoerend zeer sterk, creatief, oplossingsgericht en gedreven om een project succesvol af te ronden. Ze is duidelijk in haar aanpak en geeft prettige en constructieve feedback. Daarnaast is ze altijd positief en heeft ze een heerlijk gevoel voor humor; het is een feest om met haar samen te werken!"

Jacqueline buijs

HAPPYLIFE PR

"We namen contact op voor hulp bij de lancering van een influencer-campagne voor een klein tot middelgroot bereik, en zijn blij met onze keuze! Vanaf het moment dat we Charissa ontmoetten, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Ze is niet alleen vriendelijk en intelligent, maar ook een geweldige samenwerkingspartner die fantastische ideeën bedenkt en waardevolle begeleiding biedt. Samen hebben we een succesvolle campagne uitgevoerd die veel content heeft gegenereerd voor Embreze."

Musti Aslan

EMBREZE

"Ik kreeg zoveel inspiratie van onze consultatiesessie. Ze stelde alle juiste vragen en daagde me echt uit om dieper na te denken en het potentieel van mijn aanpak te overwegen. Ze is zeer professioneel, duidelijk en betrouwbaar, en het is een genoegen om met haar samen te werken. Als je serieus bent over de groei van je bedrijf , of naam wilt maken in jouw branche, zou ik zeker aanraden om met Goldapple Agency te werken. Geloof me, het is de moeite waard!"

MILOU ROODENBURG

LOUFLOWER

"We zijn via via bij Charissa terechtgekomen en ze is van onschatbare waarde voor ons geweest. Ze heeft ons geholpen bij het herpositioneren van ons merk, het opbouwen van een sterke en betrokken doelgroep, het organiseren van succesvolle inzamelingsacties, het creëren van een aantrekkelijke en authentieke sociale media-identiteit en het vertellen van boeiende verhalen. Kortom, ze heeft ons geholpen om op social media en daarbuiten nog grotere successen te behalen. We raden haar diensten ten zeerste aan."

Peter

DIERENZORG EEMLAND

let's keep in touch

Stay  Inspired

Stay inspired

@goldapple.agency

Volg ons op instagram:

freebie (binnenkort)

SASS
SASS
SASS
sass

social media management

Opvallende website

WEBDESIGN

Creative copy 
nodig

Copywriting

home


Wie zijn wij

contact